Sommerferie 2011 går til Grækenland

Vi har besluttet os for feriens indhold i år. Vi er en familie på 5 personer. 3 børn på 4, 9 og 12 år og 2 voksne i slutningen af 30´erne. Vi vælger kun at holde 2 ugers sommerferie i skolernes ferie i år og håber på, at vi kan booke et billigt ophold i et tysk badeland, da priserne der er meget billigere end et dansk badeland.

Til september vælger vi at rejse 2 uger til Grækenland. Vi glæder os allerede rigtigt meget og skal snart i fuld gang med forberedelserne. Vi har været i Grækenland før. Det kan du bl.a. læse om her http://sommerferieogrejser.blogspot.com/2010/07/ja-ja-jeg-lurede-mig-til-at-betale-2.html og kan klart anbefale Kreta, der har en af verdens smukkeste strande, der ligger lidt øde på øen. Elafonisi. Du kan læse om vores tur til Elafonisi her i forhold til inspiration og praktiske oplysninger her http://sommerferieogrejser.blogspot.com/2010/07/elafonisi-et-strejf-af-den-smukkkeste.html

Du kan løbende læse med i vores planlægning her på bloggen da der vil komme masser af tips og gode råd i forhold til at rejse med 3 børn, billige flyselskaber, seværdigheder, gode strande, overnatning og mm.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...