Gratis sommerferie med børn - Ud i naturen

Der er finanskrise i Danmark og rigtigt mange børnefamilier har en dårlig økonomi. Der er ikke plads til sommerferie i budgettet og den lange skoleferie kan virke uendelig, hvis pengene er små.

Men fortvivl ikke. Der er muligheder for gratis sommerferie i Danmark med børn. Der er faktisk flere muligheder for at afholde gratis sommerferie i Danmark og som jeg vil lave nogle artikler om her på bloggen. Vi er selv i den situation, at pengene er små denne sommer, så vi er selv på jagt efter en gratis sommerferie med vores børn, der er i alderen 4-12 år. Den store præ-teenager er meget glad for at ligge i telt, hvorfor vi har besluttet at undersøge hvilke muligheder der findes i forhold til teltferie.

I min barndom var campingferie meget billig, men sådan er det ikke længere. Campingferie koster mange penge, så det har vi helt droppet i år.

Der er mulighed for at afholde gratis sommerferie på forskellige lejrpladser i Danmarks natur, som efter sigende skulle ligge på nogle af de smukkeste pletter i Danmark. Jeg har været ved at kigge rundt på Nettet efter links til denne artikel i forhold til gratis sommerferie. Troværdige link, der ikke bare er skjult reklame og ikke af reel værdi i forhold til at skabe gode muligheder for gratis sommerferie.

I løbet af de sidste år er pladserne med mulighed for gratis overnatning i det fri blevet udvidet hvert år. Det er gratis og der er ganske få regler, der skal overholdes. Vis respekt for dyreliv, andre mennesker og TAG FOR DIT EGET AFFALD MED!  Lad være med at tænde bål på andet end tilladte steder. Det eneste du skal medbringe til den gratis sommerferie er et telt.  Har du ingen penge til transportomkostninger vil du og din familie højst sandsynligt kunne finde en lejrplads I kan nå til med bus, til fods eller på cykel.

Du kan læse nærmere her... http://www.mim.dk/Nyheder/Pressemeddelelser/20110611_friteltning.htm

Rigtig god gratis sommerferie i det fri. Vi glæder os og planlægger at tage afsted på 2 ture a´ 2 dage. Vi satser på godt vejr!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...