Grækenland er et smukt land


Ja, ja jeg lurede mig til at betale 2 euro for en halv times internet. Damn....hvor kan man dog blive afhaengig af det skidt....:-).


Nu er det saa lige med at faa helt has og forstaelse for, hvordan et saadant tastatur fungerer, hvor mange af bogstaverne sidder noget anderledes samt at der ikke er ae, oe og aa.


Her er simpelthen skoent. Fantastisk at se aeldste soens fascination af de store palmer, der er paa hvert et gadehjoerne. Solen skinner, varmen er tilpas, da der endnu ikke er hoejsaeson for varme i Graekenland. Naetterne er koelige og mindstepigen trives ogsaa som en fisk i vandet ved, at hun klarede flyveturen uden de store problemer andet end lidt brok, naar hun skulle sidde fastspaendt under op- og nedstigning. Der er en fantastisk pool i baghaven, som allerede er indviet flere gange. Vi har ogsaa vaeret en tur paa den lokale strand og nydt solnedgangen.

Jeg havde personligt dog klart foretrukket en tur til et mindre turiststed end her, men med 3 smaa boern maa jeg erkende, at baaede manden og jeg er saa magelige, at vi foretraekker en vis komfort med saa smaa boern som mindstepigen. Det er dejligt at se, hvordan drengene trives og er glade. Vi faar spillet yatzy og andre kortspil. De har koebt snorkel, vinger og en luftpudemadras til poolen. Det er noendvendigt for at vi alle har det godt. Mindstepigen sover som altid fantastisk. Vi hoerte hende foerst i morges kl. 8.30 efter en lang og velfortjent nattesoevn for os allesammen. Vi stod allerede op kl. 2.30 den dag vi skulle afsted.

Vi skal dog med bus indtil den stoerste by paa Kreta i morgen, hvor jeg gerne vil vise ungerne lidt mere af det rigtige Graekenland med masser af sol, god mad, stoej, larm, flotte huse, kontraster, glade mennesker og med mulighed for at spise mere lokalt paa en lokal taverna. Vi skal ogsaa laane en bil nogle dage for at udforske oen lidt mere paa egen haand. Igen bliver det dog paa ungernes praemisser, da mindstepigen ikke er saerlig vild med laenge ture i bil.
Hotellets swimmingpool er blevet indviet op til flere gange og det er herligt at se ungernes glade ansigter. Hvor har vi dog traengt til dette laenge. Saa er virkelighedens realiteter derhjemme dejligt langt vaaek for en periode.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...