Tag på badeferie i Tyskland til under halv pris

i sommerferien. Jeg har været ved at tjekke priserne på en uges sommerferie i et badeland i sommerferien i Danmark. Jeg var i chok! Lalandia i Billund koster over kr. 14.000,- i en uge i sommerferien. Ja, du læste rigtigt! Kr. 14.000,- for en familie på 5 i en helt almindelig hytte. Så var det kun badelandet, der var betalt. Der skal jo også betales benzin, madvarer og el i hytten.

På anbefaling af nogle venner søgte vi så efter det samme lige syd for grænsen og med et forbløffende resultat! Vi fandt et tilbud i nøjagtigt samme uge til kun kr. 6.900,-! for den samme uge med samme betingelser. Her har vi lejet en lækker 3- værelses lejlighed hos Weissenhaüsser Strand med fri adgang til badeland i samme tidsperiode.

Der er 4 timers kørsel fra vores bopæl, men da alt er billigere i Tyskland i forhold til dagligvarer og benzin har vi ikke fortrudt at vi har besluttet, at der går badeferien til i år. Jeg synes helt ærligt, at kr. 14.000,- for en uge i Lalandia er fuldstændig overdrevet i forhold til en almindelig families indtægt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...