Billig sommerferie med børn - tag på ø-lejr


Det er hårde økonomiske tider for rigtigt mange børnefamilier. Sommerferien kan virke som en uoverstigelig økonomisk hindring for at holde den sommerferie man gerne vil med sine børn. I disse år har rigtigt mange forældre mistet deres arbejde.
 Pengene er små til at tage på dyre charterrejser i skoleferien, hvorfor det er vigtigt at vide, at det er muligheder for billig sommerferie for familier med flere børn.

Finanskrisen og den usikre økonomiske situation har været med til at ændre vores værdier til det nære, det billige, det tætte og det meningsfulde samvær, hvilket giver sig udtryk i forskellige former i forhold til at holde billig sommerferie.

Flere og flere børnefamilier holder billig sommerferie på ø-lejr. Ø-lejr repræsenterer en enkel livsform med vægt på sammenhold, fritidsaktiviteter, delvist forpligtende samvær, nærhed med børnene, naturoplevelser, meget billige leveomkostninger og masser af muligheder for gode oplevelser.

I løbet af de sidste 30-40 år har begrebet "ø-lejr" gennemgået en utrolig forandring fra de tidligste rødstrømpelejre, hvor kvinderne gik rundt topløse og demonstrerede den gryende ligestilling mellem kønnene. I dag er ø-lejrene oftest delt op efter emner og der findes stadig ø-lejre med nøgne mennesker, men det er mere undtagelsen end normalen. I dag er alle ø-lejre for børnefamilier lagt an på anstændig påklædning og der er ingen nøgne overkroppe ved morgenmaden hos kvindekønnet.

De sidste år er der også sket store forbedringer i forhold til sanitære og køkkenforhold på ø-lejre for børnefamilier, men det er stadig muligt at beholde nogle meget lave økonomiske omkostninger, så der er tale om en billig sommerferie.
Ø-Lejr er meget mere end lejr på en ø!


Ø-Lejr en billig ferie i Danmark, Kost og aktiviteter er med i prisen

Ø-Lejr er skov, strand, slentreture, smukke solnedgange og sange, ved lejrbålet

Ø-Lejr er fællesskab og samvær, med andre mennesker

Ø-Lejr er også et afslappende fristed, hvor du kan være dig selv

Ø-Lejr er en primitiv ferieform - tæt på naturen

Ø-Lejr har forskellige temaer, men det er mest af alt op til dig selv, hvad der skal ske

Ø-Lejr er stærkt vanedannende

Er du interesseret i at læse mere om billig sommerferie på ø-lejr kan du læse her http://www.oelejr.dk/, men skynd dig. Der er rift om pladserne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...