Billigt til Berlin som børnefamilie med tog

Planlægger du at ville tilbringe din sommerferie i Berlin? Det kan kun anbefales som en børnefamilie med 2 eller flere børn. Du kan læse en detaljeret beskrivelse fra vores rejse til Berlin for 3 år siden her http://sommerferieogrejser.blogspot.com/2011/03/berlin-anbefales-til-brnefamilier.html.

Du kan rejse billigt til Berlin med Deutchse Bahn, som er den tyske pendant til danske DSB. Forskellen er blot, at ordet tysk grundighed og renlighed slår DSB med mange meter. Der er daglige afgange fra Århus hovedbanegård med tog. Turen tager kun lidt over 6 timer og har nogle helt andre faciliteter end DSB, som er langt mere børnevenlige.

Billetterne er billige! Bestil nu og få gode rabatter. Vi kørte alle 5 tur/retur for kr. 2.600,- i 2008 og billetpriserne er ikke steget væsentligt siden, da man i Tyskland har fokus på grøn energi og dermed er der store offentlige tilskud til offentligt transport.

Togturen er en oplevelse værd. Vi kørte på 1. klasse, men også 2. klasse er en anden oplevelse end DSB. Alt i toget er pinligt rent. På togturen derned så vi en kvindelig rengøringsassistent gøre toilettet rent ikke mindre end 5 gange. Det var helt utroligt i forhold til danske klamme toiletter i DSB. Der er rigtig god plads i toget og der er mulighed for at købe varm og varieret mad fra en lækker minirestaurant til billige priser set i forhold til DSB våde pølser til 40 kr. for en enkelt.

Til sidst, men ikke mindst er det værd at nævne, at hos tyske Deusche Bahn er der indrettet et legerum med både lego, Brio og andet legetøj til de 0-6 årige. Denne mulighed er desværre sparet væk hos DSB.

Du kan bestille billetterne hos Deutsche Bahn.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...