Mallorca er for børnefamilier

Overvejer du at rejse til Mallorca med din familie i sommerferien? Det kan kun anbefales. Vi havde en fantastisk tur i sommeren 2010 for første gang. Jeg kan huske rygtet om Mallorca i forhold til grisefesterne i min barndom, men det er en generation siden og det skal ikke afholde dig fra at rejse til Mallorca i sær hvis du har børn.

Mallorca er en skøn og fantastisk ø med et mildt klima året rundt. Strandene er meget børnevenlige med lavvandet rent og klart blåt vand, hvor mange strande har det blå flag. Der er kilometervis af smukke rene strande med helt hvidt og blødt sand. Der er strande uden farlig strøm, men roligt og blikstille vand som frister med lange og rolige svømmeture, sandslotte i vandkanten og soldyrkning. Der er masser af muligheder for at se fantastiske naturoplevelser i form af frodige appelsinlunde, smukke oaser, bjergtoppe med en udsigt, der får dig til at snappe efter vejret bjergtaget af skønheden.

Øen er stor, men alligevel til nem at komme rundt på med gode veje og bilister, der faktisk overholder de fleste færdselsregler. Spaniolerne er vilde med børn og der er plads og rum til dem over alt. Øen er vant til turister og der er en effektivitet, der er usædvanlig for de sydeuropæiske lande. Der er skandinavisk talende læger flere steder på øen. Vi fik brug for læge 2 gange p.g.a infektion hos 2 af børnene. Det gik upåklageligt i forhold til kontakt og behandling i form af antibiotika.

Overvejer du Mallorca i forhold til dette års rejsemål? Jeg kan klart anbefale det og vil i løbet af den næste tid lave flere indlæg om fordele og gode tips i forhold til at rejse til Mallorca som børnefamilie.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...