Fortælling fra Grækenland

Livet og herlighederne fortsaetter jo bare i her i det smukke, blaa, fantastiske, kontrastfyldte og dejlige Graekenland.


Tiden loeber bare alt for staerkt og dagene tager hinanden i en dejlig og vedvarende puls af gode og inspirerende oplevelser.
Vores anden dag i Graekenland var en total afslapningsdag. En rigtig "turistdag" p[ hotellet med overdaadig morgenmadsbuffet med groft broed, tomater, agurk, poelser, spejlaeg, skinke, figner, dadler, citroner, 3 forskellige slags morgenmad, maelk, havregryn, cornflakes, juice, kaffe, te, marmelade, syltede frugter og alverdens andre laekre sager. Dette pragtfulde morgenmaaltid indtages hver morgen i en restaurant med udsigt over vandet, hvor hvide boelger pisker ind mod en stejl og svimlende bjergryg.

En dag med boldspil, indkoeb af snorkel, briller, pude, 3 spil yatzy og fantastisk dejligt vejr med en udholdelig temperatur, store smukke og vajende palmer, som drengene var yderst benovede over. Smukke haver med alverdens dejlige blomster, hvis navne jeg ikke kender. Lyseroede, hvide, roede, blaa, groenne, orange farver.

Aeldste og mellemste soenner var glade og forventningsfulde og mindstepigen charmerede, snakkede, glad og livlig i sin klapvogn. Hun var ogsaa med i svimmingpoolen i sit badetoej koebt til at kunne modstaa solens skarpe straaler.

Om aftenen gik vi en tur ned til stranden og saa den smukkeste solnedgang med en anelse blaest, men alligevel et roligt hav. Herligt. Sandet er gult, naermest karryfarvet og drengene tog skoene af og gik med bare taer i vandkanten alt i mens vi fik os en snak om alverdens emner.

Mellemste soen er meget optaget af Gud for tiden og alt det, Han kan. Mellemste soen mener, at Gud kan vaere overalt og se det hele. Jeg synes hans overvejelser er meget filosofiske og vidtraekkende for en dreng paa kun 6 aar, men det er dejligt at have masser af tid til disse dejlige samtaler, der ogsaa saetter min egen livsopfattelse i relief hele tiden.



Det er naesten ved det bedste ved denne tur. Jeg kommer helt, helt taet paa alle 3 unger og vi faar snakket en masse om alverdens emner, der optager dem og mig. Mindstepigens ordforraad er blevet udvidet med yderligere 4-6 ord, mens vi har vaeret afsted. Hun snakker, imiterer, opdager og tager alle forandringerne med ophoejet ro. Hun vil meget gerne i snak og alle steder laegger hun hovedet paa skraa og vinker til stor fornoejelse for os alle. Herligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...