Grækenland er skøn i juni måned

Så kan jeg kun sige, at det vil jeg klart anbefale! Vi rejste til Grækenland i juni måned, hvilket klart kan anbefales. Chancerne for sol er helt sikre, men det er stadigt så tidligt på sæsonen, at aftenerne og nætterne er lune, men ikke uudholdelige, som de kan være i slutningen af juli eller august måned.

Hvis du læser nedenstående rejseberetning fra Grækenland er den kun én af mange, der vil blive publiceret her på bloggen de næste uger. Grækenland er et fantastisk land at rejse i med mindre børn. Grækerne er meget åbenhjertige og imødekommende overfor børnefamilier. Vi rejste med 3 lyslokkede unger hvilket vakte åbenlys interesse alle steder på den gode måde.

Der er mange gode rejsebureauer, der udbyder gode rejser og billige rejser til Grækenland. Hos Billige flybilletter med Cimber-Sterling - se vores nye ruter findes et omfattende tilbud af rejser til Grækenland for børnefamilier. Der kan bestilles hele pakken, hvis du også ønsker at leje bil eller bare flybilletter og rejse rundt på egen hånd. Jeg vil dog klart opfordre til at overveje det endnu engang, hvis du ønsker at rejse på egen hånd med små børn. Det kan lade sig gøre at købe billige billetter til Athen og så derfra selv tage rundt med bus og metro til havnen Pireaus og købe billetter til de græske øer.

Jeg vil dog klart anbefale, at man venter til barnet kan gå langt, er renligt og det er nemmere at forklare ventetid og andre forhindringer undervejs. Ønsker du at nøjes med at købe flybilletter kan du finde meget billige flybilletter hos Billige flybilletter med Cimber-Sterling - se vores nye ruter Vi valgte, meget upædagogisk, at tage vores ældste drenge ud af skolen i de 3 uger vi var afsted. Det gjorde mulighederne for at få rejsen noget billigere. Vi valgte at købe og bestille det meste af rejsen hjemmefra da vores datter på daværende tidspunkt var knap 2 år og dermed havde vi brug for en vis komfort i form af nem adgang til mad, læge og nogle ordentlige senge at sove i. Derfor kan det anbefales at undersøge ToTalFerie.dk - Find en billig Ferie, hvor det er muligt at bestille hele ferien eller dele heraf hjemmefra.

Vær særlig opmærksom på solen
Solens UV-stråling er langt stærkere sydpå. Det betyder, at du skal have et årvågent og kritisk blik for at sikre dine børn bedst muligt i forhold til at begrænse solens skadelige stråler mest muligt. Små børn skal altid beskyttes med creme med høj solfaktor - gerne af den økologiske slags uden parabener - da det er påvist at disse kan være med til at ændre børns hormonbalance. Barnet skal have solhat og meget gerne en UV-badedragt. Vi købte én hos Mala, som vi har været meget glade for. Mala er i den dyre ende, men til gengæld holder stoffet også flere sæsoner uden nærmest at blive brugt, selvom både stærk sol og saltvand normalvis er meget hård ved almindelig badetøj. Husk at søge skygge midt på dagen, gerne mellem kl. 12-15.

Så nyd en stille stund under oliven- og appelsintræerne. Luften og tiden står stille i disse øjeblikke.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...