London - gratis oplevelser


Jeg var på miniferie i London i maj måned og jeg lever stadig højt på de dejlige dage jeg havde sammen med en god veninde.

London er en rigtig dejlig by at holde ferie i. Leveomkostningerne er noget billigere end i Danmark i forhold til mad og dagligvarer. London er ikke længere så dyrt som for nogle år tilbage. Årsagerne til dette er flere, men hovedsageligt fordi, at det engelske pund er faldet dramatisk i kurs i løbet af de sidste 10 år. Da jeg var helt ung var normalen, at et pund kostede omkring 12 danske kroner. I dag ligger kursen på 8,50 danske kroner. Købekraften er dermed væsentligt øget.

London kan anbefales som en veninde- og kærestetur. Man kan bo forholdsvist billigt på hoteller lidt udenfor London. Undergrunden og busserne bringer dig hurtigt og effektivt rundt.

London kan også bruges som en god ferie for de større børn, da der er mange muligheder for gratis at opleve spændende begivenheder i London, som ikke koster penge. Nederst i dette indlæg kan du finde oversigten over de gratis oplevelser i London.

London byder også på billige restauranter, gå ture langs Themsen, de mange grønne parker og høflige unge mennesker i butikkerne. (Der kunne vores egne unge godt lære noget om service og engagement....).

http://www.rejseliv.dk/20-gratis-oplevelser-i-london





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...