Hold ferie i Danmark i hedebølgen

nu, hvor sommeren er kommet over os?
Har du ikke liiiige fået planlagt din ferie og står du nu i sidste øjeblik?
Eller vil du bare gerne være i god tid til at undersøge mulighederne for efterårets ferie?
Så er du kommet til det rigtige sted. Det ser jo ud til, at sommeren fortsætter et godt stykke langt ind i næste uge og på http://www.dmi.dk/ kan du læse om, at det forventes at der kan gå hen og blive rigtigt varmt de næste uger.

Vi har bestemt at blive indenfor Danmarks grænser i den sidste del af ferien og har valgt at bestille et feriehus gennem sommerferie.nu, der tilbyder udlejning af feriehuse i hele Danmark. Der er et stort udvalg af huse tæt på skov og strand, forlystelser for i sær børnefamlier og aktive personer. Det er et forholdsvist stort formidlingsbureau som vi har fået anbefalet af nogle venner og det har også fungeret med hurtigt svar og det er også muligt at tilføje sit eget sommerhus, hvis man gerne vil udleje privat.
I efterårsferien har vi været så heldige at både min mand og jeg har fået fri i den første halvdel af ferien. Der er ellers run på bestillingen af ferie i den uge, da der er mange børnefamilier med skolesøgende børn på begge vores arbejdspladser. Da er jeg i fuld gang med at undersøge mulighederne for at se om vi kan finde noget forholdsvis billigt i de dage, da pengepungen ikke tillader alt for store udskejelser til den tid. Da børnene var mindre og vi som oftest holdt ferie i Danmark bestilte vi altid sommerhus gennem http://www.dansommer.dk/, som er Danmarks ældste formidlingsbureau igennem 25 år. Her vil jeg også bestille igennem til vores efterårsferie. De er yderst professionelle og altid parate til at hjælpe pr. telefon, hvis du har specifikke ønsker til specielle sommerhuse, dage eller andet, der er lidt ud over det sædvanlige.
Der findes også andre formidlingsbureauer, bl.a. SommerhusDanmark.dk, der bl.a. reklamerer med billige og private lejemål af sommerhuse både i Danmark og udlandet. Jeg har ingen erfaring med dette bureau, men lad endelig høre her på kommentarfeltet, hvis du har gode eller dårlige erfaringer med dem?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...